Ügyfélvélemények

Ügyfeleinkvéleményeimondták

Egyre többen mondanak igent az energiatakarékos házakra

Ügyfeleink véleménye a Gerliczky Készházakról

Az otthonteremtés minden esetben költséges dolog, de a családi házak esetében különösen megfontoltnak kell lenni. Mennyi pénzt emészt fel az építkezés? Megbízhatóak a vállalkozók, és betartják a kitűzött határidőket? Vajon elszállnak majd a költségek? Mennyibe kerül majd a ház üzemeltetése? Megannyi kérdés, amelyek eltántoríthatják még a legelszántabbakat is.

Egy könnyűszerkezetes kulcsrakész házzal viszont nemcsak egy minőségi ingatlant nyerünk, hanem a bizonyosságból fakadó nyugalmat is: a kiszámítható büdzsé, a saját üzemben történő gyártás és a gyors helyszíni felépítés elejét veszi az aggodalmaknak, az energiahatékonyságból adódó alacsony üzemeltetési költségek pedig végképp a készház építés felé billenti a mérleget. Mindezt elégedett ügyfeleink is alátámasztják.

Varga Gáspár - Szada

Az új otthonunk felépülésének minden pillanatát csodás volt figyelemmel kísérni, mert pontosan tudtuk, hogy mikor lesz kész, és mennyibe fog kerülni. Így tényleg örömmel vágtunk bele, mert maximális biztonságérzetet adott a Gerliczky készházak lelkes és segítőkész csapata.

Veres Imola - Szombathely

Több okunk is volt arra, hogy a készház építés mellett döntsünk, és azóta sem láttuk hátrányát, hogy belevágtunk valami újba, sőt csak előnye van. Családi házat szerettünk volna, és utánajártunk a lehetőségeknek a költségek és a szakemberek tekintetében. A könnyűszerkezetes készház jött ki győztesként. Rátaláltunk a Gerliczky-készházakra, hozzáállásuk és referenciáik meggyőztek minket. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az általuk végzett profi munkával.

Hidegh Tamás - Érd

Sokáig éltünk lakásban, régóta vágytunk saját családi házra, de nem találtunk megfelelőt, mert vagy megfizethetetlenek voltak, vagy nem mertünk belevágni nagyobb átalakításba. A baráti beszélgetések terelték a figyelmünket a könnyűszerkezetes készházak felé. Keresgélni kezdtem, így találkoztam a Gerliczky-készházakkal. Az van, amit ígérnek: igényes ház megfizethető áron, ami gyorsan elkészül.

Szilágyi Judit - Gyöngyös

Családunk gondolkodásában mindig is nagyon fontos szerepet játszott a környezettudatosság. Igyekszünk úgy élni a mindennapjainkat, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet. Az otthonunkat is ennek tükrében álmodtunk meg. Számunkra fontos szempont az energiatakarékosság, és nemcsak a költségek, hanem a szemléletünk miatt is. Jól választottunk a Gerliczky készházzal, mert jó a környezetnek, és jó nekünk is. Win-win.

Szép, komfortos és korszerű otthonra vágyik?

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Gerliczky Kft.

Készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.
logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.