Gerliczky Készházak

könnyűszerkezetes családi házak profi kivitelben

Gerliczkykészház gyártáskönnyűszerkezetes családi ház

Mit kell tudni a könnyűszerkezetes készházakról?

A Gerliczky-készházakat speciális házépítési konstrukció jellemzi, amelynek számos előnye van a hagyományos metódusokkal szemben. Tökéletes választásnak bizonyulnak, ha ragaszkodunk a gyors és költséghatékony építkezéshez, és az újonnan megépített otthonunk üzemeltetését is szeretnénk jutányosan és környezetkímélő módon megoldani.

Pusztán az, hogy egy ház téglából épül, még nem jelenti, hogy ne találhatnánk nála jobbat, sőt egy professzionális technológiával és kifogástalan, energiatakarékos alapanyagokból készülő minőségi készházzal csak nyerhetünk: időt, pénzt és nyugalmat. A Gerliczky készházak árak, minőség és ökológiai lábnyom tekintetében is az élmezőnyben vannak. Ismerje meg a könnyűszerkezetes készházak előnyeit!

Milliméter pontos üzemi gyártás

Milliméter pontos üzemi gyártás

Modern, innovatív kiváló minőségű alapanyagok, milliméter pontossággal előgyártott elemek.

 Stabil és jól szigetelt falszerkezet

Stabil és jól szigetelt falszerkezet

Minőségi, precízen illeszkedő falak a legjobb hőszigetelési, stabilitási, és hangszigetelési értékekkel.

 Beépített elektromos fűtési rendszer

Beépített elektromos fűtési rendszer

Kellemes meleg gazdaságosan - elektromos fűtéssel és akár megújuló energiával kombináltan is.

 Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Minél jobb hőszigetelésű és légzárású egy Gerliczky készház, annál fontosabb a rendszeres szellőztetés.

Időtálló, jól szigetelt fa tetőszerkezet

Időtálló, jól szigetelt fa tetőszerkezet

KVH gerendázatú, kőzetgyapot szigeteléső, magas párazáró értékű fóliával ellátott tetőszerkezet.

Aluplast 3 rétegű műanyag nyílászárók

Aluplast 3 rétegű műanyag nyílászárók

Kiválő hőszigetelési tulajdonságú műanyag ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtó 3 rétegű üvegezéssel.

Komfortos és korszerű készházat szeretne minőségi kivitelben? Kérje egyedi ajánlatunkat még ma!

A Gerlicky készház építésének menete

1.

Ha Ön eldöntötte, hogy egy Gerlicky-készházat szeretne otthonának, és felveszi velünk a kapcsolatot, első lépésben felmérjük az igényeit, és a telek bejárása után vázoljuk a megvalósítható lehetőségeket. Ez a folyamat a legapróbb részletekre is kiterjed a ház méretétől kezdve a beosztáson át az egyedi elképzelésekig.

1.

2.

Elkészítjük a készház tervét a rögzített igényeknek és a terület adottságainak megfelelően. Fontos, hogy olyan terv kerüljön végleges elfogadásra, amelynek későbbi módosítását a Megrendelő nem látja indokoltnak, hiszen a házat a tervek alapján előre legyártott elemekből építjük meg – ez jelent garanciát a gyorsaságra és a kedvező árra.

3.

Saját üzemünkben legyártjuk az elemeket, méghozzá milliméteres pontossággal a csövezést, a vezetékek elhelyezését és az egyéb paramétereket illetően.

3.

4.

Az elemek legyártása után következik a helyszíni összeszerelés, amit mindössze néhány napon belül elvégzünk. Ez a gyors tempó jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy házaink kifejezetten jutányos áron érhetők el a hagyományos építkezésekhez képest, hiszen így rengeteg munkaidőt – és ezáltal költséget – takarítunk meg Ügyfeleinknek.

5.

A készház felépítése után egy évvel kerítünk sort az egyéves helyszíni bejárásra, és az esetleges garanciális hibák egyeztetésére.

5.

Élhető otthonok környezettudatos megoldásokkal

Az általunk tervezett és kivitelezett könnyűszerkezetes készházak jó része átfedést mutat az energiatakarékos házak halmazával, hiszen megoldásaink eleve a környezettudatosság jegyében születnek. Részben ennek köszönhető, hogy egy Gerlicky könnyűszerkezetes ház építése olcsón megvalósítható – és legalább ennyire vonzó benne az is, hogy mindez a készház üzemeltetésére is igaz, szintén a már hangsúlyozott energiatakarékos szemléletből fakadóan.

Tovább csökkenti az árat a gyors kivitelezés is. Az előzetesen egyeztetett tervek szerint legyártott elemek sokkal gyorsabban a helyükre kerülnek, mint a hagyományos ház építéséhez használt építőanyagok, és ez rengeteg munkabér megfizetésétől mentesíti ügyfeleinket. Tájékozódjon a készház árak alakulásáról weboldalunkon, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gerliczky Kft.

Készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.
logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.